Sunday, May 21, 2017

life is . . .




Alhamdulillah life has been so good until this time. Betapa jarangnya aku update blog tahun ni. Last update masa mula-mula masuk semester empat pengajian dan sekarang, hari Isnin ni dah kertas terakhir untuk semester ni. I'm going home next week and it's holiday including fasting package with my family. Alhamdulillah hari pertama puasa tahun ni dapat berpuasa dengan keluarga tersayang. Dah lama aku tak balik rumah. Kali terakhir balik rumah masa Hari Raya tahun lepas. Betapa lamanya dah tak jejak Home Sweet Home. Kucing keluarga aku pun dah beranak pinak kat rumah tu. My mom told me that my lil brother pun dah boleh berlari kat rumah. huhuhu. Entahnya dia cam ke tak kak long dia ni. Moga aku lebih memanfaatkan masa di rumah untuk cuti kali ni. Although it's only two week holiday. Pleasa gunakan Ramadhan kali ini sebaiknya!

No comments:

Post a Comment